Space-pentue

Sun-yellow Spiral Dance & Myth Buster of PPF

s. 29.6.2010

4 naarasta + 2 urosta

uusi_kansio3.jpg

 

NAARAAT

 

Pickpocket's Milky Way

Dara on erittäin kaunis ja mukava frettityttö, joka meni sijoitukseen Emeliinalle Lempäälään. Daraa tullaan käyttämään kasvatukseen 2011. Tästä pääset Daran omalle sivulle!

kollaasit4.jpg

 

Pickpocket's Stardust

Alma on oikein kaunis ja mukava frettityttö, vaikka alkuun neito olikin melkoinen mattohai! Alma muutti Reinon (Pickpocket's Eclipse) kaveriksi Kuopioon.

uusi_kansio_27.jpg

alma2.jpg

6kk

 

Pickpocket's Spiral Galaxy

Sointu on kiltti ja suloinen frettityttö. Sointu muutti ainoaksi fretiksi Virroille.
uusi_kansio_28.jpg

Pickpocket's Moon Rock

Upulla oli alkuun sukset ristissä uuden omistajansa kanssa, mutta nykyään he ovat onneksi niin hyviä kavereita, että Uppu tahtoo olla omistajansa sylissä ja pussailla suun puhki! Uppu asuu Tampereella.

 uusi_kansio_29.jpg

UROKSET

Pickpocket's Supergiant

Miska on miehistynyt ja kasvanut kovasti. Miskalla on siskonsa Daran tapaan upea tumma suklaa väritys. Miska muutti Miikun (Pickpocket's Casino Nights) kaveriksi Tampereelle.

uusi_kansio_210.jpg

miska3.jpg

Pickpocket's Supernova

29.6-4.8.2010

Supernova oli pieni kirkas tähtemme, jonka elämä päättyi aivan liian aikaisin. Supernova oli syntymästä asti muita sisaruksiaan huomattavasti pienempi. Poika jaksoi taistella viiden viikon ikään asti, jonka jälkeen oma pieni harvinainen tähti-ilmiömme siirtyi taivaalle muiden tähtien joukkoon. Patologisissa tutkimuksissa Supernovalla todettiin avoin valtimotiehyt ja krooninen sydämen toiminnanvajaus.

uusi_kansio_211.jpg