Pickpocket's Ferrets

Frettikasvatusta huolella ja sydämellä.

img_7603.jpg

Pickpocket's Ferrets on Suomen Frettiliiton hyväksymä kasvattaja. Ensimmäinen pentueeni oli vuonna 2006, jonka jälkeen luotani on lähtenyt maailmalle pentuja lähes vuosittain.

Tavoitteenani on edistää kasvatusvalinnoillani ennen kaikkea frettien terveyttä, hyvää luonnetta sekä tervettä rakennetta. Kasvatan pääasiassa lyhytkarvaisia ja standardivärisiä frettejä. Valitsen kasvatuseläimet huolella sekä yksilöitä että yhdistelmiä tarkkaan punniten. Käytän kasvatuksessani sekä frettejä että hybridejä.

On todella tärkeää, että emo on hyvinvoiva ja tuntee olonsa turvalliseksi, jotta pennut voivat saada mahdollisimman hyvän alun. Pentuja käsitellään syntymästä asti ja niitä totutellaan pikku hiljaa arkisiin asioihin. Pentuja opetetaan puremattomaksi ja käymään hiekkalaatikolla, jotta koulutuksen jatkaminen uudessa kodissa sujuisi helpommin. Pentumme kasvavat pääasiassa raakaruoalla ja sitä tulisi jatkaa myös uudessa kodissa. 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon iässä mikrosirulla varustettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä rekisteröityinä Suomen Frettiliittoon. Teen pennunostajan kanssa kauppasopimuksen jossa sovimme kasvattajan ja ostajan oikeuksista ja velvoitteista. Hybiridipennut luovutamme aikaisintaan 10 viikon iässä. Pennun mukana tulee pieni pentupaketti, pentueen sukutaulu, terveyspäiväkirja sekä kasvattajan tuki läpi fretin elämän. Tahdon olla pentujeni omistajien tukena ja vastaamassa askarruttaviin kysymyksiin, jotta elämä sujuisi mahdollisimman mutkattomasti uuden perheenjäsenen kanssa. Pennut myydään vain 18 vuotta täyttäneille. 

Toivon uudelta omistajalta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä pentua kohtaan ja että fretistä pidetään hyvää huolta läpi sen elämän. Uuden omistajan tulee tutustua frettien hoitoon ja myös fretinpidon mahdollisiin haittapuoliin jo hyvissä ajoin ennen pennun hankintaa. Ostajan tulisi harkita kauan ennen ostopäätöstä onko juuri fretti sopiva lemmikki kyseiseen kotiin. Meille voi tulla tutustumaan meidän fretteihimme ja autan mielelläni fretteihin liittyvissä asioissa.

img_6067.jpg