PENTUEET

 

2017

Serpentes -pentue

Kaaos & Tao

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Kaaoksen ja Taon pennut ovat täyttäneet kaikki odotukseni ja niistä on kasvanut kauniita, hyvin vanhempiensa kaltaisia niin luonteeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Osa pennuista on Kaaoksen tapaan hieman herkkiä ja enemmän vaistojensa varassa toimivia, mutta suurin osa on Taon kaltaisia tasapainoisia ja kilttejä. Pennut ovat vielä nuoria, joten varmasti luonteet tasoittuvat vielä iänkin myötä. Pentueen kanssa sujui kaikki hyvin ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Pickpocket's Cascabel (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Cottonmouth (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Meadow Viper (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Night Adder (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Rainbow Boa (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Canebrake (musta soopeli uros)

Pickpocket's King Cobra (musta soopeli uros)

Pickpocket's Blue Krait (musta soopeli uros)

Pickpocket's Royal Python (musta soopeli uros)

Fantastic Beasts -pentue

Nera & Peto

 Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Kun Nera ja Peto saivat 2015 vuonna vain yhden pennun, päätin, että haluan yrittää samaa yhdistelmää myöhemmin uudelleen. Pari vuotta myöhemmin toteutimme suunnitelman,mutta ikäväksemme eläinlääkäri ei löytänyt pentuja ultralla. Alle viikko ennen laskettua päivää toi Emilia varmuuden vuoksi Neran luokseni ja sanoi, että hänen mielestään siellä saattaa sittenkin olla pentuja. Itse olin hyvin skeptinen, mutta tunnustelin Neran vatsaa ja katsoin näkyykö liikehdintää. Jälleen kerran Nera ja Peto pääsivät yllättämään meidät vauva-uutisilla! Pentuja syntyi 7 kpl, 4 naarasta ja 3 urosta, mutta ensimmäinen tyttöpentu jäi liian pitkäksi aikaa synnytyskanavaan eikä selvinnyt syntymästä. Loput 6 pentua kasvoivat hyvin, kunnes Neran nisät menivät syystä tai toisesta tukkoon. Onneksi pennut olivat tässä vaiheessa jo sen verran isoja, että suuremmilta ongelmilta vältyttiin. Pennuista kasvoi hyväluonteisia, vaikka hybridiominaisuudet näkyvätkin hieman voimakkaammin puolella pennuista. 

Pickpocket's Demiguise (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Occamy (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Swooping Evil (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Niffler (musta soopeli uros)

Pickpocket's Obscurus (musta soopeli uros)

Pickpocket's Thunderbird (musta soopeli uros)

2016

Anime -pentue

Hoshiko & Uno

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

 Tämän pentueen odotukset olivat suuret, sillä erityisesti Unon pentuja oli odotettu paljon ja uskoin Hoshikon olevan oikeanlainen naaras meidän möhkölle kelbiinopojalle. Pennuista tulikin erittäin suloisia ja suuria persoonia. Ikäväkseni ongelmilta ei kuitenkaan vältytty ja suurin takapakki tuli siinä kohtaa, kun pennut olivat luovutusiässä. Huomattiin, että yhdellä tyttöpennuista oli pidätysvaikeuksia, mikä lopulta paljastui erittäin harvinaiseksi virtsateiden rakenneviaksi, ektooppiseksi ureetteriksi. Sitä yritettiin korjata leikkauksella, mikä onnistui, mutta valitettavasti Rusinan virtsatiet eivät koskaan alkaneet toimimaan kunnolla ja tyttö jouduttiin päästää ikiuneen. Samoihin aikoihin tipahti toinen pommi taivaalta, kun yhdellä pojista todettiin lymfooma. Kaksi alle puoli vuotiasta pentua jouduttiin hyvästelemään, mikä on ollut rankinta koko kasvattajaurani aikana. Osalla pennuista on ollut ongelmia takajalkojen heikkouden kanssa, luultavasti johtuen maidontuotannon ongelmista kun pennut olivat muutaman viikon ikäisiä. 

Pickpocket's Whisper of the Heart (pastelli naaras)

Pickpocket's Spirited Away (pastelli naaras)

Pickpocket's Nights of Taneyamagahara (pastelli naaras)

Pickpocket's The Secret World of Arrietty (pastelli naaras)

Pickpocket's Princess Mononoke (albiino naaras)

Pickpocket's Nausicaä of the Valley of the Wind (albiino naaras)

Pickpocket's Prince of the Sun (pastelli uros)

Pickpocket's The Wind Rises (albiino uros)

Pickpocket's My Neighbour Totoro (albiino uros)

Pickpocket's Ocean Waves (albiino uros)

Pickpocket's Castle in the Sky (albiino uros)

Harley Davidson -pentue

Amelia & Tao

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Tämän yhdistelmän tarkoitus oli tuoda yhteen hyvää rakennetta ja mukavaa luonnetta. Amelia oli mahtava emo ja oli suuri ilo hoitaa pentuja yhdessä sen kanssa. Pennuista kasvoi todella hurmaavia, energisiä ja äänekkäitä maskillisia rosvoja. 

 

Pickpocket's Softail Deluxe (soopeli naaras)

Pickpocket's Dyna Low Rider (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Electra Glyde (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Night Rod Special (soopeli uros)

Pickpocket's Breakout (soopeli uros)

Pickpocket's Blackline (musta soopeli uros)

Pickpocket's Road King (soopeli uros)

Pickpocket's Cross Bones (soopeli uros)

Pickpocket's Fat Boy Lo (musta soopeli uros)

Pocket Monsters -pentue

Nano & Assi

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Silloin kun Nano ja Assi saapuivat Suomeen, haaveilimme Aijan kanssa miten hienoja pentuja ne voisivat yhdessä saada. Mutkia oli kuitenkin matkassa ja jo Nanon tiineeksi saaminen aiheutti pään vaivaa tytön jokseenkin pienestä koosta johten. Kun Assi varmistui Nanolle pariksi olin haltioissani, sillä tiesin, että se jos joku uros olisi Nanoa varten juuri sopiva. Pentuja syntyi yhteensä 7, joista 4 oli albiinoja ja 3 pastelleja. Olin onnessani, kunnes kaikki muuttui päälaelleen ja Nanon nisät menivät tukkoon ja osa pennuista näytti hiipumisen merkkejä. Yritin parhaani mukaan auttaa pieniä, mutta joskus elämä on vaan julmaa, eikä sille mahda mitään. Kolme pennuista näyttivät pärjäävän jotenkuten käsiruokinnasta ja kasvoivat hitaasti mutta varmasti. Olen erittäin kiitollinen kaikesta avusta minkä sain erityisesti Emilialta näiden pentujen kanssa. Yksin se olisi ollut todella paljon raskaampaa. Pennuista tuli minulle todella tärkeitä, enkä olisi tahtonut luopua yhdestäkään. Lopulta kuitenkin päädyin pitämään pienimmän pennuista, hieman erikoisen värisen pyöreäsilmäisen tytön, jonka nimeksi tuli Naga. 

Pickpocket's Mystic (suklaa naaras)

Pickpockets Instinct (albiino naaras)

Pickpocket's Valor (albiino uros)

2015

Serenity -pentue

Nera & Peto

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Neran ja Pedon pentuja odotettiin innolla, mutta kun ultrassa näkyi vain yksi pentu, muuttui into kauhunsekaviksi tuntemuksiksi, sillä näin pienissä pentueissa on niin monia riskejä. Laskettuna päivänä eläinlääkäri ultrasi jälleen Neran ja suruksemme selviä sydänääniä tai kuvaa ei saatu näkyviin. Neralle suunniteltiin sektiota, mutta päätimme kokeilla ensin antaa sille oksitosiinia. Odotimme pitkään, että Nera saisi synnytettyä kuolleesta pennusta jääneen "liman" ulos, mutta mitään ei tapahtunut. Eläinlääkäri antoi vielä toisen pistoksen oksitosiinia ja neuvoi meitä palaamaan kotiin ja laittamaan tyttö pimeään suojaisaan paikkaan ja antamaan sen olla rauhassa. Juuri kun maksoimme laskua ja olimme lähdössä, aloin kuulemaan pientä piipitystä ja kirjaimellisesti putosin polvilleni kun tajusin, että Nera pesi pientä tummaa ja kaikin puolin terveen ja potran näköistä pentua! Avi oli tosiaan sinnikäs pieni pentu, joka selvisi käsiruokinnasta ja siitä on kasvanut upea kompakti täpäkkä kaunotar. Avi muutti emonsa luokse Emilialle.

Pickpocket's Serene Sunrise (musta soopeli naaras)

2014

Viño Rosso -pentue

Esme & Aurél

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Pentue oli onnistunut kokeilu sekoittaa kahta hyvin eri tyyppistä linjaa. Oli suuri yllätys, kun pennuista tuli soopelin ja mustan soopelin lisäksi myös pastelleja väritykseltään. Esme oli esimerkillinen emo ja hoiti omat pienokaisensa sekä Hipun ainokaisen pennun erinomaisesti. Pennuista kasvoi voimakkaita ja kilttejä lemmikkejä. 

Pickpocket's Petite Sirah (soopeli naaras)

Pickpocket's Chianti (pastelli naaras)

Pickpocket's Pinot Noir (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Sangiovese (musta soopeli uros)

Pickpocket's Barolo (musta soopeli uros)

Pickpocket's Malbec (musta soopeli uros)

Pickpocket's Merlot (pastelli uros)

Pickpocket's Nebbiolo (soopeli uros)

Pickpocket's Amarone (pastelli uros)

Pickpocket's Dolcetto (pastelli uros)

Mythology-pentue

Hippu & Rocky

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Hipun ja Rockyn pentuetta odotettiin suurella innolla, sillä ne jatkaisivat itselle tärkeää Wiccan linjaa. Synnytys oli vaikea ja pentuja syntyi vain kaksi, joista toinen menehtyi muutaman päivän ikäisenä. Hipun ainokainen pentu siirrettiin Esmen hoiviin tämän huomattavasti suurempien pentujen kanssa, mutta kuin ihmeen kaupalla Esme otti pienen pennun siipiensä suojaan ja Nera alkoi päivä päivältä vahvistua ja näyttää paremmalta. Tästä Nera sai nimensä ja siitä muodostui minulle aivan erityinen pieni tyttö. 

Pickpocket's Rise of the Phoenix (musta soopeli naaras)

2013

Kryptonite-pentue

Isla & Odin

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Kun Odin varmistui Islan sulhaseksi, olin lähes varma, että pitäisin tästä pentueesta yhden pikkuisen itselläni. Islalle syntyi vain kaksi pentua, albiino naaras ja uros, mutta valitettavasti vain uros selvisi synnytyksestä. Vaikka aluksi oli todella epävarmaa kuinka Islalta riittäisi maitoa vain yhdelle pennulle ilman maidontulon tyrehtymistä, niin pentu, joka ristittiin Unoksi, kasvoi hurjaa vauhtia. Uno vei täysin sydämeni ja niin siinä kävi, että Uno sai jäädä meille lauman jatkeeksi ja Islan linjan jatkajaksi.

Pickpocket's Kryptonite (albiino uros)

Kiss-pentue

My & Nunu

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Tätä pentuetta suunnitellessa ideana oli katsoa periyttäisikö My suklaata tai pastelliakin väriä. Pentuja syntyi 14 joista 9 selvisi vaikeasta synnytyksestä ja rankasta alkuvaiheesta, jolloin My kärsi tiineysmyrkytyksestä ja oli lähellä kuolemaa. Oli kova työ pitää My hengissä nesteytyksen, pakkoruokinnan ja lääkityksen avuin ja saman aikaisesti ruokkia käsin 9 pentua parin tunnin välein. Kuin ihmeen kaupalla My kävi pikku hiljaa toipumaan ja pennut kasvoivat kovaa vauhtia. Pennuista selvisi yksi kaunis naaras ja 8 komeaa urosta, jotka ovat ihanan ja hassun luonteensa avulla löytäneet tiensä omistajiensa sydämiin.

Pickpocket's Cherry Chocolate Kiss (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Long Kiss Goodnight (musta soopeli uros)

Pickpocket's First Kiss (musta soopeli uros)

Pickpocket's Kiss Me Quick (musta soopeli uros)

Pickpocket's Kiss My Troublemaker (musta soopeli uros)

Pickpocket's Kiss Monster (musta soopeli uros)

Pickpocket's Kiss Like This (musta soopeli uros)

Pickpocket's Kiss Off (musta soopeli uros)

Pickpocket's Great Big Kiss (musta soopeli uros)

2012

Natural Disasters-pentue

My & Dima

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Tätä pentuetta suunnitellessani tiesin varsin hyvin, että se toisi mukanaan suuria haasteita. Kuulin kasvattajaystävältäni, että hänen tuttunsa oli hakenut kodinvaihtajan joka oli 2-vuotias 100% villihilleriuros. Nähtyäni ensimmäiset kuvat Dimasta olin aivan myyty. Dima on rakenteeltaan se hyvin kompakti, erittäin lihaksikas ja vahvarunkoinen mutta melko pienikokoinen uros. Vaikkei Dima arastellut ihmisiä, tiesin, että omista naaraistani My olisi paras vaihtoehto sille Myn hyvän luonteen vuoksi ja myös siksi että My on kasvatusnaaraistani ainoa joka asuu luonani ja näin ollen minulla on siihen syvempi side kuin muihin naaraisiini.

Pentuja käsiteltiin aamusta iltaan ja niiden eteen tehtiin paljon töitä. My oli mitä paras emo pennuilleen, mikä teki muuten haastavan pentueen kasvattamisesta huomattavasti helpompaa. Pentuja syntyi 6, joista yksi kuolleena. Kolme naarasta ja kaksi urosta, toinen toistaan upeampia, kasvoivat ja kehittyivät ja kaikki sujui paremmin kuin osasin arvata. Pennut ovat noin 53% hybridejä, joten tiedossa oli, että pennut tarvitsivat äärimmäisen kokeneet ja hybridien pitoon paneutuneet kodit. Kaikki pennut muuttivat kasvattajille Suomeen, Viroon ja Latviaan. Pentue oli erittäin opettavainen minulle itselleni ja olen erittäin kiitollinen pentujen omistajille, sillä he ovat tarjonneet näille upeille lapsille parhaat mahdolliset oltavat!

 

Pickpocket's Sweet Avalanche (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Bright Wildfire (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Heavy April Rain (musta soopeli naaras)

Pickpocket's Hyper Hurricane (musta soopeli uros)

Pickpocket's Rockfall Rumble (musta soopeli uros)

Cheers!-pentue

Isla & Matu

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

11.6.2012 syntyi 13 pentua Islalle ja Matulle. Islan maidontulo heikkeni pentujen kasvun aikana, joten pentuja ruokittiin käsin ja osa pennuista siirrettiin varaemolle. Yksi pentu menehtyi viiden viikon iässä, mutta alun hankaluuksista selvittyään loput 12 pentua, 5 urosta ja 7 naarasta, kasvoivat ja kehittyivät vauhdikkaiksi, suurikokoisiksi, mutta varsin mukavaluonteisiksi fretinaluiksi.

 Pickpocket's Mojito (abiino naaras)

Pickpocket's Mai Tai (albiino naaras)

Pickpocket's Gin Tonic (albiino naaras)

Pickpocket's Bloody Mary (albiino naaras)

Pickpocket's Pink Polar Bear (albiino naaras)

Pickpocket's Cosmopolitan (albiino naaras)

Pickpocket's Piña Colada (pastelli naaras)

Pickpocket's White Russian (albiino uros)

Pickpocket's Singapore Sling (albiino uros)

Pickpocket's Smirnoff Ice (pastelli uros)

Pickpocket's Kir Royal (pastelli uros)

Pickpocket's El Diablo (pastelli uros)

Rosebuds-pentue

Dara & Para

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

18.6.2012 syntyi Daralle 8 pentua, 4 naarasta ja 4 urosta. Tältä yhdistelmältä odotettiin upeita suklaita pentuja, mutta yllätykseksemme saimme todeta, että genetiikka oli asiasta toista mieltä. Kuten Natural Disasters pentue, myös tämä pentue opetti minulle paljon kasvattajana. Huomattiin, ettei albiino sovi suklaan värin kasvattamiseen, sillä jostain syystä pennuista tulee pastelleja, eikä suklaita. Daran maidontuotanto oli alusta asti todella heikkoa, joten on suoranainen ihme, että nämä kaikki 8 pentua selvisivät hengissä! Pennuista on kasvanut luonteikkaita pikku veijareita jotka ihastuttavat ja vihastuttavat omistajiaan uusissa kodeissaan!

Pickpocket's Breathtaking (pastelli naaras)

Pickpocket's Double Delight (pastelli naaras)

Pickpocket's Little Miss Sunshine (pastelli naaras)

Pickpocket's Indian Summer (pastelli naaras)

Pickpocket's Golden Tribute (pastelli uros)

Pickpocket's Love Knot (pastelli uros)

Pickpocket's Crimson Cascade (pastelli uros)

Blue For You (pastelli uros)

2011

Ben & Jerry's-pentue

Dara & Kiril

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Oma kasvattini Dara synnytti kauan odotetut pennut 12.5.2011. Pentueen vanhemmat ovat erittäin kauniita ja ihanaluonteisia frettejä, joten odotukset pentueen suhteen olivat korkeat. Pennuista on kasvanut kauniita, kookkaita ja mukavia fretinalkuja. Dara oli loistava emo pennuilleen, joten kaikki sujui ongelmitta ja pennut saivat hyvän alun elämälleen.

Pickpocket's Caramel Chew Chew (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Cookie Dough (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Fairly Nuts (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Jamaican Me Crazy (suklaa lk naaras)

Pickpocket's New York Super Fudge Chunk (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Vanilla Caramel Fudge (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Chunky Monkey (suklaa lk uros)

Pickpocket's Flipped Out! (suklaa lk uros)

Harry Potter-pentue

Bija & Veyron

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Bija synnytti 25.4.2011 neljä urospentua jotka nimettiin Harry Potter kirjoissa olevien Tylypahkan tupien mukaan. Pennut kasvoivat todella hyvin ja kaikki näytti lupaavalta, kunnes pentujen tullessa noin kuuden viikon ikään huomattiin, että kaksi pojista eivät kävelleet kunnolla. Pojat tutkittiin ja todettiin niillä olleen MBD. Ennuste ei ollut hyvä, joten jouduimme tekemään raskaan päätöksen - Ravenclaw ja Hufflepuff päästettiin ikiuneen. Jäljelle jääneet pojat ovat pysyneet terveinä ja ovat uperakenteisia, vauhdikkaita ja melko tempperamenttisia fretinalkuja, kuten vanhempien perusteella osattiinkin odottaa.

Pickpocket's Gryffindor (soopeli lk uros)

Pickpocket's Slytherin (musta soopeli lk uros)

All Star-pentue

Fibi & Otto

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Fibi synnytti 24.3.2011 13 pientä fretinalkua joista yksi menehtyi kahden päivän iässä. Odotettavissa oli ketteriä ja kekseliäitä mutta ystävällisiä pentuja. Mielestäni nämä kaikki vaatimukset täyttyivät ja olen erittäin tyytyväinen tähän pentueeseen. Pennut ovat suurikokoisia ja kauniita sekä todella seurallisia ja hauskoja veijareita. Yksi pennuista Cherry Picking eli My jäi meille asumaan, mistä olen todella iloinen!

Pickpocket's Biscuit (musta soopeli lk naaras)

Pickpocket's Breakaway (musta soopeli lk naaras)

Pickpocket's Cherry Picking (musta soopeli lk naaras)

Pickpocket's Sin Bin (musta soopeli lk naaras)

Pickpocket's Slapshot (musta soopeli lk naaras)

Pickpocket's Hat Trick (musta soopeli lk naaras)

Pickpocket's Puck Bunny (soopeli lk naaras)

Pickpocket's Dump N' Chase (soopeli lk uros)

Pickpocket's Penalty Shot (soopeli lk uros)

Pickpocket's Power Forward (musta soopeli lk uros)

Pickpocket's Sniper (musta soopeli lk uros)

Pickpocket's 2 Minutes for Hooking (soopeli lk uros)

2010

The Twilight Saga-pentue

Bija & Otto

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Tämä pentue oli ensimmäinen musta soopeli pentueeni. Pentueen vanhemmat ovat yhdet upeimmista koskaan näkemistäni freteistä, joten odotukset tämän pentueen suhteen olivat korkealla. Kaikki odotukseni täyttyivät. Pennut syntyivät 29.6.2010, samana päivänä kuin Space-pentumme, ja Bija sai toimia varaemona Wiccan pennuille, kun Wiccalta ei tullut riittävästi maitoa. Bijan pennuista on kasvanut todella upearakenteisia ja kauniita nuorukaisia. Luonteeltaan pennut ovat olleet tempperamenttisia, mutta uskon, että iän kanssa nekin vielä rauhoittuvat. 

Pickpocket's Breaking Dawn (musta soopeli lk naaras)

Pickpocket's Twilight (musta soopeli lk uros)

Pickpocket's New Moon (tumma soopeli lk uros)

Pickpocket's Eclipse (musta soopeli lk uros)

 

Space-pentue

Wicca & Elvis

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Tätä pentuetta odotin erittäin paljon, sillä toiveenani oli saada Wiccalta linjanjatkaja, jotta neiti itse voisi jäädä tauolle kasvatuspuuhista. Pentujen syntymä ei ollut kovin onnistunut, mutta eläinlääkärin avustuksella saimme 7 todella isokokoista pentua maailmaan 29.6.2010. Yksi pennuista menehtyi vuorokauden ikäisenä kärsittyään hapenpuutteesta synnytyksen yhteydessä ja toinen pentu, Supernova, menehtyi neljän viikon iässä PDA:han ja krooniseen sydämen toimintavajauteen. Muut viisi pentua kasvoivat alun hankaluuksien jälkeen hienosti. Olen erittäin tyytyväinen näihin pentuihin ja toivon, että ne tuottavat paljon iloa omistajilleen.

Pickpocket's Milky Way (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Moon Rock (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Stardust (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Spiral Galaxy (suklaa point lk naaras)

Pickpocket's Supergiant (suklaa lk uros)

 

BlingBling-pentue

Bliss & Woody

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

6.6.2010 syntyi 11 pientä ihmettä, 8 naarasta ja 3 urosta, meidän Blissin ja Woodyn yhteisen romanssin jälkiseuraamuksena. Bliss osoitti jälleen kerran olevan mitä mainioin emo pennuilleen ja pikkuisista on kasvanut ja kehittynyt mukavia lemmikkejä.

Pickpocket's Amethyst (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Ametrine (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Emerald (suklaa ppk naaras)

Pickpocket's Iolite (pastelli ppk naaras)

Pickpocket's Jade (suklaa lk naaras)

Pickpocket's Morganite (pastelli ppk)

Pickpocket's Ruby (pastelli ppk naaras)

Pickpocket's Sapphire (pastelli ppk naaras)

Pickpocket's Jasper (pastelli ppk uros)

Pickpocket's Onyx (pastelli lk uros)

Pickpocket's Topaz (suklaa lk uros)


2009

Rock N' Roll-pentue 

Wicca x Julius

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Sun-yellow Spiral Dance eli Wicca synnytti 18.6.2009 kaksi päivää etuajassa 9 pikkupentua. Pennuista 5 on naaraita ja 4 uroksia. Pentujen isä on komea vaalean pastellin värinen virolainen uros Valgetuhkur Julius. Alku ei ollut näille pennuille aivan onnistunein, sillä Wiccalla ei riittänyt maitoa tarpeeksi kaikille, joten jouduimme hieman ruokkimaan pentuja myös käsin. Mitään suurempia ongelmia ei kuitenkaan tullut ja pennuista kasvoi erittäin upeita aikuisia frettejä! Pennut ovat luonteeltaan äitinsä lailla tempperamenttisia, mutta kuitenkin ystävällisiä.

 Pickpocket's Shake a Leg (pastelli lk uros)

Pickpocket's Bad Boy Boogie (pastelli lk uros)

Pickpocket's Little Lover (pastelli lk uros)

Pickpocket's Can't Stand Still (pastelli lk uros)

Pickpocket's Girls got Rhythm (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Spellbound (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Breaking the Rules (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Soul Stripper (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Problem Child (suklaa lk naaras)

 

C-pentue

 Bliss & Coma

Tästä pääset pentueen omalle sivulle!

Oma kasvattimme Pickpocket's Bliss N' Joy synnytti 10 kaunista pentua 24.4.2009, 2 naarasta ja 8 urosta. Pentueen isä on albiino uros nimeltään Coma. Pentue oli ensimmäinen kaikin puolin nappiin mennyt pentueeni ja olen tästä erittäin ylpeä. Frettikasvattajana olo ei aina ole niin helppoa! Bliss hoiti pentunsa kunnioitettavalla tavalla ja pennuista kasvoi mitä upeampia aikuisia frettejä.

Pickpocket's Croupier (pastelli lk uros)

Pickpocket's Cold Call (pastelli ppk uros)

Pickpocket's Club Dice (pastelli lk uros)

Pickpocket's Crackin' the Nut (pastelli ppk uros)

Pickpocket's Crossfire (pastelli ppk uros)

Pickpocket's Camouflage (pastelli ppk uros)

Pickpocket's Card Shark (pastelli lk uros)

Pickpocket's Casino Nights (pastelli lk uros)

Pickpocket's Chemin De Fer (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Call on Lady Luck (pastelli lk naaras)

 

2008

B-pentue

 Wilma x Alexander

Tästä pääset B-pentueen omalle sivulle!

Sijoitusfretillemme Rapunzel van Bunch-of-colors aka Wilmalle syntyi tasan kaksi vuotta Milan pentujen syntymän jälkeen 20.6.2008 meidän toinen pentueemme. Pentueen isä on Aija Kouhin omistama upea Latvian ja Venäjänsukuinen pastelli uros Alexander the Great. 11 pentua, 7 naarasta ja 4 urosta selvisivät kaikki todella hankalan pentuvaiheen yli ja asuvat nyt uusissa kodeissaan. Wilmalla lakkasi maidontulo pentujen ollessa 2,5 viikkoisia, joten käsiruokinnalla pidimme lapsoset hengissä. Pennuista suklaan värinen naaras Bliss N' Joy jäi meille kotiin ja toivon mukaan saamme tulevaisuudessa jatkaa kasvatustyötämme tällä upealla neidillä. 

Pickpocket's Barbarian (suklaa ppk uros)

Pickpocket's Buccaneer (suklaa lk uros)

Pickpocket's Blitzkrieg Bob (suklaa lk uros)

Pickpocket's Beefcake (pastelli lk uros)

Pickpocket's Baltic Breeze (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Bittersweet (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Beady Betsy (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Bliss N' Joy (suklaa ppk naaras)

Pickpocket's Buzzy Babbler (suklaa ppk naaras)

Pickpocket's Bamboozle (suklaa ppk naaras)

Pickpocket's Brownie (suklaa lk naaras)

 

2007

Ei pentueita vuonna 2007.

 

2006

A-pentue

Mila x Freddy

Tästä pääset A-pentueen omalle sivulle!

20.6.2006 Mila synnytti kauan odotetun pentueensa tarkkaan valitun sulhasen Freddyn kanssa vietetyn viikonlopun seurauksena. Synnytys oli pitkä, mutta Mila hoiti pentunsa erittäin hyvin ja huolella ja oli erittäin rauhallinen läpi koko synnytyksen. Pentuja tuli 13, joista 5 syntyi kuolleena ja 8 elävänä. Suruksemme saimme huomata, että 3 kuollutta pentua oli epämuodostuneita, mutta muut kaksi olivat normaalin näköisiä fretinpentuja. 8 pentua jäi siis Milan kanssa pesän suojaan piipittämään joista 4 oli naaraita ja 4 uroksia. Suruksemme yksi naaraspennuista kuoli hieman alle viikon ikäisenä tuntemattomasta syystä, mutta 7 pientä nakkia, 3 tyttöä ja 4 poikaa valloittavat sydämiä maailmalla ja ovat kaikki löytäneet uudet omistajat.

Pickpocket's Alvin (suklaa lk uros)

Pickpocket's Amos (pastelli lk uros)

Pickpocket's Anouk (suklaa lk uros)

Pickpocket's Aslan (pastelli lk uros)

Pickpocket's Amaya (pastelli lk naaras)

Pickpocket's Anana (suklaa lk naaras)

Pickocket's Aurea (suklaa lk naaras)


amos_ja_mila.jpg
Mila & Pickpocket's Amos, 2006.