pentuesuunnitelmat 2020

Tälle vuodelle olen suunnitellut kaksi pentuetta, mutta on mahdollista, että vain yksi toteutuu. Pennut myydään mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja Suomen Fretiliittoon rekisteröityinä. Yhteydenotot sähköpostilla pickpocketsferrets@gmail.com tai Facebookin kautta. 

Suunnitelma A

SÄRMÄ
s. 8.6.2018
pastelli lk uros
INKA
s. 25.6.2017
soopeli lk naaras
Särmä on kasvattini ja oman frettini Morin veli. Särmä on keskikokoinen ja melko voimakasrakenteinen uros. Luonteeltaan Särmä on kiltti, mutta touhukas tyyppi. 

Inka on sijoitusnaaraani Unkarista. Inkan esikoispennut syntyivät viime vuonna ja niistä on kasvanut erittäin mukavaluonteisa fretinalkuja. Inka on ihanan touhukas, ketterä, varsin höpöttelevä ja kiltti sylissä viihtyjä. Toki pientä tyttömäistä täpäkkyyttäkin löytyy, mutta lähinnä hormonien hyrrätessä. 

Inkan ja Särmän pennuista on odotettavissa touhukkaita ja kilttejä pentuja, jotka soveltuvat erinomaisesti myös ensifretiksi. Väriltään pennuista on odotettavissa pääasiassa soopelin ja pastellin värisiä. Molemmat vanhemmat ovat keskikokoisia, mutta etenkin Inkan taustalla on myös kookkaampia yksilöitä, joten osasta pennuista voi tulla hieman suurikokoisempiakin. Molemmat vanhemmat ovat luonteeltaan vauhdikkaita, mutta kilttejä. 

Suunnitelma B

NIINU
30.5.2016
musta sooopeli lk uros
SOFI
s. 18.5.2019
musta soopeli lk naaras
Niinu on sijoitusfrettini Kaaoksen pentuesisarus, joka asuu Virossa Valgetuhkur kasvattajalla. Niinu on noin 20% hybridi, mutta luonteeltaan se on rento ja kiltti poika. Niinu on perheen lasten lellifretti ja sen kahdesta aiemmasta pentueesta useampi pentu asuu myös täysin ongelmitta lapsiperheissä. Niinu täyttää tänä vuonna 4 vuotta. 

Sofi on oman frettini Raikan tytär E-Pic's kasvattajan viime vuotisesta Eurovision-pentueesta. Sofi on kiltti, hieman rauhallisempi, rohkea ja hellyydenkipeä neiti. Sofilla on taustallaan hieman villiä perimää, alle 10%. 

Näistä pennuista on odotettavissa kilttejä, touhukkaita ja kaikin puolin hyväluonteisia, mutta mahdollisuus on myös hieman herkempiin yksilöihin on villistä perimästä johtuen. En kuitenkaan usko, että näistä pennuista tulee mitenkään älyttömän haastavia. Väreiltään pennut tulevat olemaan mustia soopeleita tai mahdollisesti myös soopeleita.