FIN senior & EST senior CH

Pickpocket's Kryptonite

Uno

s. 12.3.2013
lk albiino uros
kasvattaja Lisa Hyöky, Suomi
rekisterinumero 00449-13-FIN

Kun suunnittelin Islalle pentuetta Odinin kanssa, toivoin saavani albiino uroksen linjan jatkajaksi. Pentuja syntyi lopulta ainoastaan kaksi joista vain toinen selvisi synnytyksestä. Tämä selviytyjä oli kuin olikin odottamani albiino uros, josta olin aivan pähkinöinä ja myyty ensi hetkistä alkaen. 

Uno sai nimensä osittain siksi, että se oli pentueen ainokainen ja toisaalta taas se kuvastaa hyvin pojan luonnetta. Uno on pentueensa ainokaisena saanut pienestä pitäen tavattoman paljon huomiota, hellyyttä ja hoivaa, mikä näkyy pojan hurmaavassa luonteessa. Se on kiltti, rohkea ja äärimmäisen touhukas nuori herra, jolla on kokoonsa ja ikäänsä nähden melkoinen ego. Poika on saanut oman paikkansa lellipentuna laumassamme, niin meidän ihmisten, muiden frettien ja jopa koirien silmissä. 

Rakenteeltaan Uno on jopa yllättävän voimakas, vaikka pehmeä ulkonäkö ja hieman hömelö luonne sitä hämääkin. Poika on melko kookas ja painoa sillä on suurimmillaan ollut noin 2,4kg. Uno ei kuitenkaan ole mitenkään järisyttävän lihava, vaan se on melko sopiva paketti lihasta, voimakasta rintakehää ja luustoa sekä tietysti myös hieman sitä vauvanpyöreyttä.

Unolla on yksi pentue.