Feel the Nature -pentue

Milkyways Guilty of Innocence
s. 4.5.2015
musta soopeli uros

Floyd on korkeaprosenttinen hybridiuros. Sen emo on brittiläisistä luonnosta löydetyistä ja jalostetuista hybridilinjoista ja isä on tanskalainen villihilleri. Floyd on hyvin varauksellinen vieraita kohtaan, vaikka onkin vuosien karttuessa muuttunut rennommaksi. Se on kiltti ja huomionkipeä, kunhan sitä osaa lukea oikein ja antaa sille omaa tilaa, kun se sitä tarvitsee. Floyd on poikkeuksellisen ketterä ja sen sulavat liikkeet ovat aivan eri sfääreissä kuin millään muulla fretilläni aiemmin.
Pickpocket's Occamy
s. 16.6.2017
musta soopeli naaras

Uma on voimakasrakenteinen ja isohko tyttö. Luonteeltaan se on melko rauhallinen, mutta nuoren hybriditytön täpäkkyyttä löytyy vielä. Uma ei ison kokonsa ja rakenteensa vuoksi ole kovin kiipeilevä tapaus, mutta tarpeen vaatiessa osaa yllättää ketteryydessä. Uma on Neran ja Pedon viimeisestä pentueesta kasvatuskäyttöön valitsemani tyttö.
Eräänä iltana kun olin menossa viemään freteilleni ruokaa, huomasin, että Uman niskaa oli nuoltu voimakkaasti. Vastassa portilla oli myös Floyd, joka oli päässyt murtautumaan Ferret Nation häkistä, minne olin sen laittanut erilleen muista, sen orastavan kiiman vuoksi. Uma oli kiimassa, sillä en ollut vielä hakenut sille hormonipistosta ja näin vahinko oli päässyt käymään. Selvitin vaihtoehtojani, mutta koska eläinlääkäri ei voinut antaa 100% varmaa keinoa keskeyttää mahdollista tiineyttä turvallisesti ja koska tarkoitukseni oli kuitenkin kasvattaa Umalla myöhemmin, niin päätin, että kasvatan pennut ja etsin niille oikeanlaiset kodit. Koska pennut tulisivat olemaan melko korkea prosenttisia hybridejä, niin tiesin, ettei kotien löytäminen tulisi olemaan helppoa. Uma hoiti pennut todella hyvin ja pennut kasvoivat hienosti. Yllättävän hyväpäisiä pennuista lopulta kehittyi, vaikka osalla niistä onkin voimakkaammin villit vaistot esillä kuin toisilla. Pennuista kasvoi todella lihaksikkaita, voimakasrakenteisia ja kauniita yksilöitä. Vaikka aluksi olin kauhuissani tapahtuneesta vahingosta ja pelkäsin pahinta, niin loppupeleissä olen todella tyytyväinen tähän pentueeseen.
Syntynyt 16.3.2018
7 naarasta + 4 urosta

Naaraat

Pickpocket's Solemn Midnight Sun

Lola muutti Tsekkeihin Denisa Kempovalle.

Pickpocket's Mellow Evening Breeze

Mana muutti Emeliina Kaukolinnalle Lempäälään.

Pickpocket's Euphoric Aurora

Aurora muutti Tsekkeihin Denisa Kempovalle.

Pickpocket's Haze of Love

Haze muutti Italiaan Susi Cristianille. 

Pickpocket's Lava of Lust

Lava muutti Tsekkeihin Hana Kunesoválle.

Pickpocket's Awe of Thunder

Eva muutti Viroon Geneli Törukelle.

Pickpocket's Rain of Sorrow

Shuri muutti Emilia Larmalalle Espooseen.

Urokset

Pickpocket's Blizzard of Panic

Zorro muutti Heleri Haiballe Viroon.

Pickpocket's Raging Dust Devil

Rage muutti Henna Kiviniemelle Lahteen.

Pickpocket's Derecho of Despair

Houdini muutti Marianne Tranborg Eriksenille Tanskaan.

Pickpockets Furious Fire Cloud

Tusina muutti Sini Taskiselle Siilinjärvelle.