Rock N' Roll -pentue

Sun-yellow Spiral Dance x Valgetuhkur Julius

s. 18.6.2009

5 naarasta + 4 urosta

uusi_kansio44.jpg


UROKSET / HOBS

boogie.jpg

img_8439.jpg

Pickpocket's Bad Boy Boogie

Boogie

(pastelli lk)

RIP 12.10.2010

Boogie oli varsin vauhdikas ja leikkisä nuori poika. Boogiella oli parhaimmillaan painoa mahtavat 2,4kg! Boogie asui Helsingissä Rudin (Pickpocket's Cold Call) ja Belan (Pickpocket's Twilight) kanssa.

Boogie jouduttiin päästämään ikiuneen lymfooman takia.

*

fredi.jpg

img_6060.jpg

Pickpocket's Can't Stand Still

Freddie

(pastelli lk)

Freddiestä on kasvanut mukava nuoriherra, jonka lempiharrastuksiin kuuluu mm. ulkoilu. Freddie asuu Virroilla The Twilight Saga-pentueemme Morriksen (PP's New Moon) kanssa.

*

leo.jpg

img_7015.jpg

Pickpocket's Little Lover

Leo

(pastelli lk)

Leo on varsin vauhdikas poika joka ei tahtoisi pysyä hetkeäkään aloillaan! Onneksi iän myötä järkeäkin on tullut touhuihin ja Leostakin on tullut oikein mukava frettiherra. Leo asuu Helsingissä sijoitusuroksemme Oton (Golden Ferret Orlando of PPF) sekä Iida-frettimummon kanssa.

 

*

neo.jpg

neo.jpg

Pickpocket's Shake a Leg

Neo

(pastelli lk)

RIP 16.3.2014

Neo oli viimeinen pentu joka lähti meiltä 2009 vuonna, joten Neon kanssa saimme nautiskella rauhassa loppuajan ennen uuteen kotiin lähtöä ja paapoa herraa minkä kerkesimme. Neo oli oikein kiltti ja mukava fretti. Neo muutti Porvooseen Chili-fretin kaveriksi. Neo sairastui ja menehtyi keväällä 2014 lymfoomaan. 

 

NAARAAT / JILLS

houdini.jpg

Pickpocket's Problem Child

Houdini

(suklaa lk)

RIP 8.5.2011

Houdini oli pentueensa tummin pentu. Houdinista kasvoi oikein kaunis aikuinen fretti. Nuorena Houdini oli nimensä mukaan varsin ketterä ja kekseliäs tyyppi. Houdini asui Helsingissä C-pentueemme Bimbon (PP's Callin' Lady Luck) kanssa. Valitettavasti vajaan kahden vuoden ikäisenä Houdini sairastui jonkin sortin tulehdukseen ja tyttö jouduttiin päästämään ikiuneen.

*

mimi.jpg

uusi_kuva.jpg

Pickpocket's Soul Stripper

Mimi

(pastelli lk)

Mimillä on sujunut oikein hyvin uudessa kodissaan ja on selkeästi ottanut pomon paikan perheen frettien kesken. Mimi asuu Hämeenlinnassa toisen fretin kaverina.

*

papu.jpg

papu.jpg

Pickpocket's Girls got Rhythm

Papu

(pastelli lk)

Papu on kiltti tyttö, vaikka uudet ihmiset ja asiat saavatkin neidon hieman pelokkaaksi. Papu asuu Porvoossa ainoana frettinä.

*

titi.jpg

img_5639.jpg

Pickpocket's Spellbound

Titi

(pastelli lk)

RIP 11.10.2013

Titi oli vauhdikas pentu, eikä pysynyt millään sylissä. Nyttemmin Titi viihtyy hyvin omistajiensa rapsuteltavana ja onkin oikea sylilapsi. Luonnetta ja omaa tahtoa tytöltä löytyy äitinsä tavoin. Titi asuu Helsingissä C-pentueemme Ticon (PP's Crackin' the Nut) sekä The Twilight Saga-pentueemme Betsyn (PP's Breaking Dawn) kanssa.

Titi oli jo pitkään ollut kipeenä, mutta syytä sille ei löydetty. Lopulta Titi menehtyi ja selvisi, että tytöllä oli ilmeisesti ollut jonkin sortin ruoan imeytymishäiriö. 

*

tora.jpg

img_5443.jpg

Pickpocket's Breaking the Rules

Tora

(pastelli lk)

Tora, kuten kaikki frettilapset, oli varsin vauhdikas pienenä, mutta aikuistuttuaan Torasta on tullut varsin seurallinen ja mukava fretti. Ketteryyttä ja kekseliäisyyttä neidosta löytyy edelleen. Tora asuu Helsingissä kasvattimme Nukkan sekä Kuula-fretin kaverina.