C-pentue 2009 / C-litter 2009

Pickpocket's Bliss N' Joy x Coma

S. 24.4.2009

uusi_kansio_6.jpg

2 naarasta+ 8 urosta

img_9510.jpg

UROKSET / HOBS

crema.jpg

img_7443.jpg

Pickpocket's Camouflage

Crema

(pastel ppk)

Crema on iso ja erittäin komea puolipitkäkarvainen uros joka asustaa Espoossa Cortsen ja Cookie-frettien kaverina.

*

darttu.jpg

Pickpocket's Croupier

D'Artagnan

RIP 6.8.2009

(pastelli lk)

D'Artagnan eli Darttu muutti Pälkäneelle. Valitettavasti Darttu menehtyi noin 3kk iässä suolitukoksen seurauksena. Darttua jäi meidän lisäksi kaipaamaan myös Dartun omistajat.

*

edi.jpg

img_5826.jpg

Pickpocket's Crossfire

Edward

(pastelli ppk)

Edward eli tutummin Edi oli tämän katraan suurin pentu. Edi on ollut kova koettelemaan rajojaan uudessa kodissaan, mutta onneksi herra on alkanut rauhoittumaan iän myötä. Edi asuu Porvoossa B-pentueemme Ismon (PP's Buccaneer) kanssa.

*

miiku.jpg

miiku2.jpg

Pickpocket's Casino Nights

Miiku

(pastelli lk)

Miiku oli alkuun melko vauhdikas ja rasavilli pentu, mutta poitsu on rauhoittunut iän karttuessa ja nykyään Miiku on oikein mukava nuori herra. Miiku asuu Tampereella kasvattimme Miskan (PP's Supergiant) kanssa.

*

noppa.jpg

noppa.jpg

Pickpocket's Club Dice

Noppa

(pastelli lk)

Noppa poika oli pienenä pentueen rauhallisimpia yksilöitä ja on edelleen aikuisiässä oikein kiltti ja reipas frettipoika. Nopalla on sujunut hyvin kodissaan Vantaalla.

*

roni.jpg

img_7711.jpg

Pickpocket's Card Shark

Roni

(pastelli lk)

Roni oli pentueen pieni ilopilleri, johon itse ihastuin kovin. Roni on luonteeltaan kiltti mutta vauhdikas. Ronilla on sujunut oikein hyvin uudessa kodissaan. Roni asuu yhdessä kasvattimme Rapelon (PP's Alvin) kanssa.

*

rudi.jpg

img_8437.jpg

Pickpocket's Cold Call

Rudi

(suklaa ppk)

Rudi on oikein mukava ja kaunis herra joka rakastaa nukkumista. Rudi on todella rauhallinen ja ystävällinen kaikkia kohtaan, jopa perheen kahta koiraa. Rudi asustaa kasvattimme Belan (PP's Twilight) kanssa Helsingissä.

*

tico.jpg

img_5634.jpg

Pickpocket's Crackin' the Nut

Tico

(suklaa ppk)

RIP 26.9.2012

Tico oli vauhdikas ollessaan varhaisteini-iässä, mutta rauhoittui todella paljon aikuistuttuaan hieman. Nykään Tico on oikea sylilapsi. Tico asustaa Helsingissä Rock N' Roll-pentueemme Titin (PP's Spellbound) sekä kasvattimme Betsyn (PP's Breaking Dawn) kanssa.

Tico meni todella heikkoon kuntoon ja jouduttiin lopettamaan ECE:n takia.

 

NAARAAT / JILLS

bimbo.jpg

Pickpocket's Callin' Lady Luck

Bimbo

(suklaa lk)

RIP 9.6.2013

Bimbo oli pentueen pienin kirppu. Bimbo ja siskonsa Missy tuntuivatkin hirmuisen pieniltä isojen veljiensä rinnalla. Bimbosta on kasvanut oikein kaunis ja mukava fretti. Bimbo asuu Helsingissä Rock N' Roll-pentueemme Houdinin (PP's Problem Child) kanssa.

Bimb kuoli onnettomuudessa.

*

missy.jpg

img_6364.jpg

Pickpocket's Chemin de Fer

Missy

(pastelli lk)

Missy on erittäin kaunis tyttö. Nuorempana Missy oli sisarustensa lailla hyvin vauhdikas ja koetteli rajojaan, mutta koulutuksen ja iän myötä tytöstä on kuoriutunut mitä ihanin pieni otus. Missy vei minulta jalat alta ja toivon mukaan näemme tytön jälkikasvua vielä joskus. Missy asuu Helsingissä B-pentueemme Tatin (PP's Buzzy Babbler), sijoitusnaaraamme Fibin (Malen'koe chudo Fibi Blagorodnyh krovei) ja Rocky-fretin kanssa.