A-pentue 2006

Mila x Onnenkäpälän Guauhtli Osomatci

S. 20.6.2006

3 naarasta + 4 urosta

 

kopio_kopio_img_0985.jpg
 

UROKSET / HOBS

 

kopio alvin.jpg

img_7693.jpg

Pickpocket's Alvin

Rapelo

(suklaa uros)

RIP 24.5.2013

(Kesä 2006:) Alvin on rauhallinen pentu, joka kyllä osaa innostua jos sille päälle sattuu. Poika ei ole arka, mutta meinaa kyllä jäädä välillä isompien veljiensä jalkoihin leikeissä. Alvin on erittäin suloinen poika joka muistuttaa väritykseltään kovasti äitiään.

(Kuulumiset:) Rapelo muutti Turkuun C-pentueemme Ronin (PP's Card Shark) kanssa. Rapelo meni loppuvaiheessa huonoon kuntoon ja sillä epäiltiin suolistosyöpää, joten poika jouduttiin päästämään ikiuneen. 

^^^^^^ 

kopio amos.jpg

dalia_ja_heppu_016.jpg

Pickpocket's Amos

Heppu

(pastelli uros)

(Kesä 2006:) Amos on pojista pienin, välillä en meinaa erottaa onko jätkä sittenkin yksi tytöistä! Mutta sehän ei Amosta haittaa, sillä omaa tahtoa löytyy. Tänään saimme kuulla kuinka nassikka ilmoitti mielipiteensä valokuvaamisesta sähisemällä!

(Kuulumiset:) Amos (nykyinen Heppu) asustelee Vantaalla Elinan ja Dalía-fretin kanssa. Heppuli on komean värinen sälli ja jätkä on onnistunut hurmaamaan monia ihmisiä ympärillään, mm. minut! ;) Hepulle on kertynyt elopainoa oikein mukavasti, tällä hetkellä painoa on lähemmäs 2kg!

^^^^^ 

kopio anouk.jpg

img_5045.jpg

 

Pickpocket's Anouk

Sisu

(suklaa uros)

RIP 21.4.2008 

(Kesä 2006:) Anouk on ehdottomasti pentueen suurin pentu! Aika näyttää minkäkokoinen tästä gangsteri-pojasta kasvaa. Anouk on itsevarma ja pitää muita sisaruksiaan kurissa.. välillä meinaa jopa Miiko-setä jäädä kakkoseksi..!

(Kuulumiset:) Sisu nukkui pois 21.4.2008 luusyöpään. Sisu painoi parhaimmillaan lähemmäs 2,5kg! Sisu-raukka joutui vaihtamaan kotia joulukuussa 2006 ja tuli meille siksi aikaa kunnes poika löysi uuden kodin muutaman viikon päästä. Loppuelämänsä Sisu asui Vantaalla kokeneen fretti-ihmisen kanssa ja sai viettää siellä "näädän-elämää" täysin siemauksin ainoana frettinä. Sisu oli ikimuistoinen tapaus.

 
^^^^^ 
kopio aslan.jpg

img_3418.jpg

Pickpocket's Aslan

Aslan

RIP 16.1.2012

(pastelli uros)

(Kesä 2006:) Aslan on komea poika! Hän on Anoukin kanssa selvästi pentueen yksi keulahahmoista. Aslan on hurmuripoika, hammasta se kyllä vielä antaa, kuten muutkin pennuista, mutta mikään kaistapää se ei ole.

(Kuulumiset:) Aslan asui Kouvolassa Minnan, Peten ja Minni-fretin kaverina. Aslan oli kiltti poika joka sulatti monia sydämiä. Aslan jouduttiin päästämään ikiuneen 5,5 vuoden iässä kasvaimien takia.

NAARAAT / JILLS

kopio amaya.jpg
img_5001.jpg

Pickpocket's Amaya

Viivi

(pastelli naaras)

(Kesä 2006:) Amaya on todella kaunis, hän
on pentueen pikku prinsessa! Amaya on itsenäisempi kuin muut pennut, se on rauhallinen eikä niinkään nauti painimatseista kuten muut sisarukset. Mutta toisaalta, eihän semmoinen käytös sovikaan hienolle daamille!

(Kuulumiset:) Amaya (nykyinen Viivi) sai KuMa:n Turussa järjestetyssä frettinäyttelyssä 10.2.2007! Viivi asuu Espoossa Saijan, Ninon ja kahden frettikaverin kanssa! Viivi on isokokoinen likka ja tyttö on hurja houdini! Painoa on noin 1,2kg. Tytöllä oli melkoinen murkkuikä, mutta se taitaa ruveta olemaan jo suurimmaksi osaksi takanapäin, onneksi! Kaunis tytöstä on tullut, kuten arvata saattoi! 

^^^^^ 
kopio anana.jpg
img_3371.jpg

Pickpocket's Anana

Anana

(suklaa naaras)

(Kesä 2006:) Anana on pentueen tummin ja pienin. Tyttö on uskomattoman reipas kokoonsa nähden: se haastaa isoimmat veljensä leikkiin tuosta vaan ja jopa pärjää niille yllättävän hyvin! Ananan nimi tarkoittaa kaunista ja se kuvaakin typykkää todella hyvin! Aika näyttää millainen kaunotar tästä neidistä todella tulee...

(Kuulumiset:) Anana asuu Lahdessa Heinin ja meidän Milan siskon Lyylin, eli oman tätinsä kanssa!

^^^^^ 

kopio aurea.jpg

img_3442.jpg

Pickpocket's Aurea

Xenon 

(suklaa naaras)

(Kesä 2006:) Aurea on hellyyttävä tyttö! Hän muistuttaa aivan Mila-äitiään! Aurea ei pienestä hätkähdä, vaan on reipas ja hyväntuulinen näädänalku. Aurea tykkää painimatseista ja on kova tutkimaan paikkoja. Aureasta tulee isona varmasti vähintään yhtä hurmaava kuin äitinsä!

(Kuulumiset:) Xenon on saanut KuMa:t Turussa järjestetyssä frettinäyttelyssä 10.2.2007 sekä Porissa järjestetyssä frettien Pet-näyttelyssä 10.11.2007, jossa neiti saavutti myöskin BIS III sijan! Xenon asuu Turussa Liisan, neljän muun fretin ja neljän kissan kanssa!