Pentuesuunnitelmat 2016

Suunnitteilla on kolme pentuetta vuodelle 2016. 

Pennut myydään aikaisintaan 8 viikon iässä, eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä ja 
Suomen Frettiliittoon rekisteröityinä. Lemmikkipennun hinta on 350€.

Pentukyselyt otetaan vastaan sähköpostitse!
pickpocketsferrets@gmail.com

Voit seurata pentuekuulumisiamme myös 

Valgetuhkur Windy Lou & FIN CH Bajnok Suleyman Atlas

Astutettu 10.5.2016
Laskettu aika 28.6.2016
Syntynyt 27.6.2016
7 + 4
Näistä pennuista on odotettavissa kilttejä mutta ketteriä ja touhukkaita pentuja. Väreiltään pennut tulevat todennäköisesti olemaan soopeleita ja mustia soopeleita, mutta mahdollisuus pastelliin ja suklaaseen on olemassa.

Amelian vanhemmat ovat molemmat venäjältä, vaikka tyttö itse saapui Virosta Valgetuhkur kasvattajalta. Päädyin ottamaan Amelian lisäksi kasvatustani, sillä halusin laimentaa pehmeämmällä luonteella linjoissani jo jonkin verran olevaa villiä verta. Amelia on kiltti ja sosiaalinen, mutta todella kiireinen tyttö, eli juuri sellainen mitä haen ihannefretiltäni.

Tao on yhdessä E-Pic's Ferretsin kanssa unkarista hankittu metsästyslinjainen 12,5% hybridipoika. Taosta on kasvanut voimakas mutta kompakti ja näyttävä poika ja luonteeltaan se on todella leikkisä ja kiltti. Se on myös huomattavan äänekäs, joten Taon touhut ei jää myöskään kuulematta.

FIN & EST CH Pickocket's Kryptonite & FIN CH Lelibel's Hoshiko

Astutettu 18.2.2016
Laskettu aika 31.3.2016
Syntynyt 29.3.2016
6 + 7
Tältä yhdistelmältä on odotettavissa kauniita, helppoja ja kilttejä pastelli- ja albiinopentuja. 

Uno on iso ja kiltti poika joka on valloittanut monia sydämiä ihan elämänsä alkutaipaileista lähtien. Unon emo Isla on mitä kaunein suurikokoinen lumivalkoinen albiinonaaras venäjältä. Unon komea isä Odin kävi astutuslainassa Nightshade's Ferretsiltä ja sen sukujuuret juontaa Ranskaan, Englantiin, Unkariin sekä osittain Venäjälle. Unon taustalla on pieni määrä hilleriä, vaikkei se päälle päin näykään. 

Hoshiko saapui Hollannista ja se on sekoitus hollantilaisia ja belgialaisia metsästyslinjoja. Hoshikon suvussa on Suomen mittakaavassa totuttuihin fretteihin verrattuna hyvin pienikokoisia frettejä ja valitsinkin tietoisesti neidin tasoittamaan Unon turhankin suurta kokoa. Hoshikosta on kuitenkin kasvanut normaalin kokoinen, noin kilon painoinen tyttö, joten nähtäväksi jää toteutuuko ajatukseni näiden linjojen yhdistämisen suhteen.

Ferret Hill Achak & Cosmic Moonray

Astutettu 16.6.2016
Laskettu aika 28.7.2016
Syntynyt 26.7.2016
4 + 3
Tältä parilta on odotettavissa kauniita, rakenteeltaan kompakteja ja lihaksikkaita pastelleja, mutta mahdollisesti myös suklaita tai albiinoja pentuja. Oikeissa käsissä näistäkin pennuista kuoriutuu varmasti mukavia aktiivisia lemmikkejä.

Assi on Kroatiasta tullut upea kompakti ja voimakasrakenteinen uros. Assin sukujuuret tulevat Englannista ja Unkarista ja sen taustalla on pieni määrä hilleriä. Luonteeltaan Assi on avoin, kiltti ja hyvätapainen poika. Olen erittäin kiitolleinen Assin omistajalle ACH's Ferretsille sekä kasvattajalle Ferret Hill Kennelille mahdollisuudesta saada käyttää tätä poikaa Nanolle!

Nano on unkarilaiselta metsästäjältä hankittu äärimmäisen suloinen mutta täpäkkä pieni prinsessa. Ansaittuasi Nanon luottamuksen se viihtyy sylissä helliteltävänä. Nanolla on valloittavat nappisilmät ja se on kooltaan pieni, mutta silti voimakasrakenteinen tyttö.

Molemmat fretit ovat omilla tavoin aivan erityisiä minulle ja pidän tätä yhdistelmää erityisen sopivana toisilleen. Pennuista on odotettavissa energisiä ja hieman kovapäisiä ja ne sopeutuvat varmasti parhaiten käsiin joilla on varmat otteet fretin kanssa.