Myth Buster of PPF

Elvis

10.5.2009-25.7.2012 ECE

lk suklaa uros

kasvattaja Novye Meha furfarm, Venäjä

rekisterinumero 00147-09-RUS

Suprelorin-implantti 3/2012

img_6795.jpg

Olin suunnitellut alunperin hankkivani suklaan värisen uroksen joltakin venäläiseltä kasvattajalta, mutta kun huomasin ettei toivomani kaltaista pentuetta ollut tulossa kenellekään ja minulle tarjottiin venäläistä turkistarhafrettiä, aloin miettimään asiaa tarkemmin. Venäjällä monet kasvattajat käyttävät melko paljon turkistarhafrettejä kasvatukseen, joten kasvattajalta tulevat venäläiset pennut ovat usein vahvasti tarhasukuisia, eikä niillä näin ollen ole pitkiä sukupuita. Koska tarhalta oli paljon pentuja mistä valita ja minulle luvattiin, että saisin varmasti juuri sellaisen pennun kuin mitä toivoin, niin päätin, että Alina saisi hakea minulle kuvailemanlaiseni pojan.

Vaikka Elviksellä ei ole sukupuuta, niin varmasti tiedetään, että pojan vanhemmat ovat pastelleja, sillä on 12 pentuesisarusta jotka ovat kaikki pastellin tai suklaan värisiä, eikä tarhalla josta Elvis tulee kasvateta kuin lyhytkarvaisia standardivärisiä frettejä. Nähtyäni Elviksestä ensimmäisiä kuvia olin aivan myyty.

Elvis oli todella upea ainutlaatuisen tumman suklaan värinen uros jolla oli vahvasti pigmentoitu nenä. Luonteeltaan se oli erittäin rauhallinen ja ystävällinen. Sillä oli todella hyvä sopusuhtainen ja vahva rakenne ja upean mallinen pää.

Suruksemme Elvis menehtyi kesällä 2012 ECE:n jälkitautiin.

 

Pentueet:

Pickpocket's Space-pentue

Nightshade's Chocolate Bliss-pentue

 Näyttelyt:

Elviksen näyttelytuloksiin pääset klikkaamalla tästä!


Klikkaa nähdäksesi lisää kuvia!

Sukupuu

Emo:

lk pastelli

Omistaja/Kasvattaja: Nove Meha turkistarha, Venäjä

Emo:

Venäjä

Isä:

Venäjä

Isä:

lk pastelli

Omistaja/Kasvattaja: Nove Meha turkistarha, Venäjä

Emo:

Venäjä

Isä:

Venäjä