FIN veteran CH

Sun-yellow Spiral Dance

Wicca

16.4.2008-8.10.2014 Vatsahaava/ECE

 lk suklaa naaras

kasvattaja Gabriella Kolmann, Unkari

rekisterinumero 00042-08-HUN

Suprelorin-implantti 3/2011

img_0531.jpg

 

Alkuperäisestä suunnitelmastani poiketen meille saapui Unkarista nuori vauhdikas, todella kaunis ja vahvarakenteinen suklaan värinen tyttö. Hetkeäkään en ole sitä päätöstä katunut, vaikka neiti toikin mukanaan haasteita.

Wicca oli nuorempana luonteeltaan melko omapäinen ja aluksi tyttö puri kovin. Nykyään neiti on iän myötä rauhoittunut huomattavasti. Vieraita kohtaan Wicca on edelleen hieman epäluuloinen. Wicca on uskollinen omistajalleen, yhden ihmisen fretti. Wicca on meidän freteistä se joka parhaiten viihtyy sylissäni pussailtavana, hellittävänä ja siliteltävänä.

Wicca on todella raamikas, vahvarakenteinen naaras jolla on uskomattoman pehmeä, sileä ja tiivis turkki. Tytön kauniit pyöreät silmät ovat suorastaan lumoavat! Wiccan väri on erittäin kaunis, joten toivon pystyväni säilyttämään tämän värin myös tulevissa sukupolvissa.

Wiccan ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2009 ja toinen 2010. Wiccaa ei tulla todennäköisesti enää käyttämään kasvatukseen, sillä Wiccan uskomattoman kaunis tytär Dara on sijoituksessa ja toimii tämän linjan jatkajana.

Pentueet:

Pickpocket's Rock N' Roll-pentue 2009

Pickpocket's Space-pentue 2010

 

Näyttelytulokset / Show results

Kuvia / Photos

Sukupuu / Pedigree