Pentuesuunnitelmat 2019

Odotettavissa on energisiä, hurmaavia mutta mahdollisesti myös kipakampiakin pentuja. Ajatuksena on toteuttaa 1-2 suunnittelemaani pentuetta. Kaikkien suunnittelemieni pentueiden vanhemmat ovat hyväluonteisia, mutta pennut tulevat vaatimaan perusteellisen tapakasvatuksen ja rajattomasti rakkautta tulevilta omistajiltaan. Pentueista on odotettavissa standardivärisiä.

Pennut myydään mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja Suomen Frettiliittoon rekisteröityinä. Pennun mukana saa hoito-ohjeet ja kasvattajan tuen läpi pennun elämän. Pennun myyntihinta on 400€. 

Ota yhteyttä, mikäli uskot olevasi oikeanlainen omistaja pennullemme!

pickpocketsferrets@gmail.com

Pentuesuunnitelma 1.

Nostrofuretti Inka & Fireflame Ferrets Hot Wheels Valiant

INKA

ROUTA

Astutettu 25.2.2019
Laskettu aika 8.4.2019

Inka on perinyt emonsa puolelta unkarilaisille linjoille tyypillisen kompaktin rakenteen, mutta isänsä puolelta venäläistyyppisen säyseämmän luonteen. Routa on hieman herkkä, mutta kiltti herrasnäätä. Rakenteeltaan Routa on isohko, mutta voimakas. Tältä parilta olisi odotettavissa rakenteeltaan tasapainoisia, luonteeltaan kilttejä, mutta kekseliäitä pentuja. Yhdistelmältä voi odottaa soopelin, pastellin ja suklaan värisiä pentuja. 

Pentuesuunnitelma 2.

Pickpocket's Occamy & Fireflame Ferrets Hot Wheels Valiant

UMA

ROUTA

Astutettu 8.3.2019
Laskettu aika 19.4.2019

Uma on oman arvonsa tunteva, voimakasrakenteinen ja kookas hybridityttö. Roudan kanssa odotettavissa olisi hyvin touhukkaita ja kekseliäitä, mutta hyvän panostuksen saatuaan sosiaalistamisen ja kouluttamisen suhteen todennäköisesti myös kilttejä pentuja. Pennut tulevat olemaan matalaprosenttisia (noin 18%) hybridejä ja soveltuvat parhaiten koteihin joilla on aiempaa kokemusta freteistä. Pennuista on odotettavissa soopelin, mustan soopelin, pastellin ja suklaan värisiä.