Pentueet 2018

Olen suunnitellut ensi vuodelle kaksi pentuetta. Odotettavissa on energisiä, hurmaavia ja luonteikkaita pentuja. Pentueiden vanhemmat ovat kaikki kilttejä, mutta uskon, että pennut tulevat vaatimaan perusteellisen tapakasvatuksen ja rajattomasti rakkautta myös tulevilta omistajiltaan. Pentueista on odotettavissa standardivärejä. 

Pennut myydään mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja Suomen Frettiliittoon rekisteröityinä. Pennun mukana saa hoito-ohjeet ja kasvattajan tuen läpi pennun elämän. Pennun myyntihinta on 400€. 

Ota yhteyttä, mikäli uskot olevasi oikeanlainen omistaja joillekin näistä tulevista pennuista!

pickpocketsferrets@gmail.com

Pentue 1.

Odotettavissa soopeleita, mustia soopeleita ja suklaita matalaprosenttisia hybridipentuja.

Fireflame Ferrets Hot Wheels Valiant
Routa
13.5.2014
lk suklaa standardi uros

Routa on isohko ja voimakas uros. Sen väri on kauniin lämpöisen sävyinen ja sillä on kaunis maski. Luonteeltana Routa on herkkä, mutta on iän myötä tasoittunut. Routa on hellyydenkipeä ja kiltti poika. 

FIN EST SWE junior, FIN senior CHAMPION
Pickpocket's Rise of the Phoenix
Nera
s. 27.4.2014
lk musta soopeli standardi naaras

Nera on kaunis voimakasrakenteinen naaras, joka on luonteeltaan kiltti, iloinen, avoin ja rohkea. Nera on pärjännyt hyvin näyttelyssä ja saavuttanut valion arvon kolmessa maassa. Nera on ollut erinoimainen emo aiemmille pennuilleen. 

Pentue 2.

Odotettavissa väriltään pastelleja ja suklaita frettipentuja.

FIN junior CHAMPION
Pickpocket's Mystic
Naga
s. 27.7.2016
lk suklaa standardi naaras

Naga on iloinen, puhelias ja hellyydenkipeä tyttö, jolta löytyy kuitenkin myös hieman täpäkkyyttä. Se on oikea mammantyttö joka rakastaa sylissäoloa ja pusuttelua. Naga on suloinen nappisilmäinen, keskikokoinen naaras. 
Makesomenoise Joker
Eemi
s. 20.5.2016
lk pastelli standardi uros

Eemi on unkarista tuotu keskikokoinen ja kokoonsa nähden kompakti ja melko voimakasrakenteinen uros. Luonteeltaan Eemi on mitä kiltein ja se on ollut ihan pienestä asti ystävällinen kaikkia kohtaan. Kiltteyden lisäksi Eemi on kuitenkin mahdottoman ketterä ja kekseliäs poika,