Pentueet 2018

Odotettavissa on energisiä, hurmaavia ja luonteikkaita pentuja. Pentueiden vanhemmat ovat kaikki kilttejä, mutta uskon, että pennut tulevat vaatimaan perusteellisen tapakasvatuksen ja rajattomasti rakkautta myös tulevilta omistajiltaan. Pentueista on odotettavissa standardivärejä. 

Pennut myydään mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja Suomen Frettiliittoon rekisteröityinä. Pennun mukana saa hoito-ohjeet ja kasvattajan tuen läpi pennun elämän. Pennun myyntihinta on 400€. 

Ota yhteyttä, mikäli uskot olevasi oikeanlainen omistaja joillekin näistä tulevista pennuista!

pickpocketsferrets@gmail.com

Pentue 1.

Vahinkopentue syntyi 16.3.2018
7 naarasta + 4 urosta

Kaikki pennut ovat löytäneet oman kodin.

Milkyways Guilty of Innocence
Floyd
4.5.2015
lk musta soopeli standardi uros

Floyd on korkeaprosenttinen hybridiuros. Sen emo on brittiläisistä luonnosta löydetyistä ja jalostetuista hybridilinjoista ja isä on tanskalainen villihilleri. Floyd on hyvin varauksellinen vieraita kohtaan, vaikka onkin vuosien karttuessa muuttunut rennommaksi. Se on kiltti ja huomionkipeä, kunhan sitä osaa lukea oikein ja antaa sille omaa tilaa, kun se sitä tarvitsee. Floyd on poikkeuksellisen ketterä ja sen sulavat liikkeet ovat aivan eri sfääreissä kuin millään muulla fretilläni aiemmin.
Pickpocket's Occamy
Uma
s. 16.6.2017
lk musta soopeli standardi naaras

Uma on voimakasrakenteinen ja isohko tyttö. Luonteeltaan se on melko rauhallinen, mutta nuoren hybriditytön täpäkkyyttä löytyy vielä. Uma ei ison kokonsa ja rakenteensa vuoksi ole kovin kiipeilevä tapaus, mutta tarpeen vaatiessa osaa yllättää ketteryydessä. Uma on Neran ja Pedon viimeisestä pentueesta kasvatuskäyttöön valitsemani tyttö.

Pentue 2.

Pennut syntyivät 8.6.2018
5 naarasta (2 menehtynyttä) + 5 urosta (1 menehtynyt)

Pickpocket's Instinct
Iinu
s. 27.7.2016
lk albiino naaras

Iinu on kaunis keskikokoinen albiinotyttö. Se on luonteeltaan hillitty, mutta omanarvontuntoinen. Iinu on omalle väelle mitä kiltein, mutta vieraita kohtaan hieman testaileva. Iinu on edesmenneen frettini Nagan sisko. 
Makesomenoise Joker
Eemi
s. 20.5.2016
lk pastelli standardi uros

Eemi on unkarista tuotu keskikokoinen ja kokoonsa nähden kompakti ja melko voimakasrakenteinen uros. Luonteeltaan Eemi on mitä kiltein ja se on ollut ihan pienestä asti ystävällinen kaikkia kohtaan. Kiltteyden lisäksi Eemi on kuitenkin mahdottoman ketterä ja kekseliäs poika.